Sista dagen på jobbet

2015 
Ja, nu kan man säga att jag har sommarlov påriktigt för precis som rubriken lyder har jag klarat av min sista dag på jobbet. Dock ska jag ännu fungera som hjälpledare på ett läger men det ser jag inte som jobb, läger hör ju sommaren till ändå ;) Men som sagt, en månad av jobb är nu förbi och det känns konstigt att säga det men jag kommer nästan sakna det. Det har varit ett perfekt jobb för mig där jag har fått mycket ansvar och därför också fått designa mina jobbdagar så de passar mig. För er som inte vet var jag har jobbat så har jag varit ansvarig för bibliotekets sommarpark. Jag har skött caféet, hjälpt kunder, ränsat rabatter, gjort en del marknadsföring och under regniga dagar även jobbat inomhus som hjälp på bibban. Det som jag dock inte kommer sakna är väckarklockans ringsignal alldeles för tidigt på morgonen. Så sovmorgnar: here I come!


Midsummerfestival

2015 
På midsommardagen vaknade jag upp på Fannys villa långt efter att morgonen hade passerat. Dagens program var Midsummerfestival på Pörkenäs. Riktigt kul var det också även om det var väldigt lite folk som hittat dit. På sidan av alla uppträdanden blev det lite volleyboll och annat skoj med fina vänner.


Midsommarafton

2015I år spenderade jag som sagt hela midsommarhelgen i underbara Österbotten. Vi åkte upp på torsdag och sov över hos Idas morföräldrar. 
 
På fredag fick jag träffa mina saknade vänner igen då vi fick äran att tillbringa midsommaraftonen på Fannys fina villa. 
 
 
Det blev supergod midsommarmiddag...
 
 
 
... missions Fannys födelsedag till ära (som vi dock firade någon vecka för sent)...
 
 
... och bastu och simning i det fina sommarvädret. Då kändes det äntligen som sommar för första gången i år.
 
 
Sedan gjorde vi oss färdiga för kvällens festligheter. Vi hälsade på Ellinors vänner och drog sedan vidare för att träffa Fannys gamla högstadiegäng. Alla människor var jättetrevliga så jag hade det riktigt bra även om jag inte kände just någon från förut.
 
Efter det åkte vi tillbaka till Fannys villa där solen just höll på att gå ner. Vi packade snabbt ner lite mat och andra förnödenheter och vadade sedan ut till klipporna där vi satt och njöt av det fina skådespel himlen hade att erbjuda med en picknick. 
 
 
Och när vi en gång skådat solnedgången, varför inte vänta till soluppgången? Det var ju ändå midsommar trots allt!