Ett sätt att glömma allt annat

2015 
Idag har dagen bestått av övande på både matte- och geografiprov. Efter ett ha suttit i en vecka med insjunkna axal och huvudet böjt över en bok är det skönt att dra iväg ut och springa. Det är ett sätt för mig att låta tankarna flyga iväg någon annanstans och få ett avbrott i allt jobbigt som snurrar i huvudet . Även om mina tankar idag bara var fästa vid solens endogena struktur så är det ändå skönt att få komma ut och andas. Dock är jag lite stressad eftersom jag är lite efter i mitt läsande men nu ska det lösa sig. Är ju ledig imorgon ännu så det är ju helt okej. Ingen söndgsångest här i alla fall! 


Mvv Eko

2015Är riktigt nöjd med veckoslutet i sin helhet. Lägret blev riktigt lyckat enligt mig. Och än en gång fick jag träffa en massa trevliga männsikor som jag verkligen trivs tillsammans med. Men det kan ju inte bli annat än bra om det är ett läger som dessutom inkluderar fina människor, bra lovsång, chill, selfieorgentering och brunch. Tack alla för en rolig helg!

 


TGIF

2015 
Äntligen fredag! Hälften av proven är skrivna och jag har ett långt veckoslut framför mig. Inte nog med det så ska jag spendera den här dagen och morgondagen i stan på ett litet "mini-läger" kan man säga. Är riktigt taggad! På söndag blir det väl mest provläsning. Men jag har åtminstone två dagar då huvudet lite får vila upp sig. Skönt!
 
Önskar er alla ett bra veckoslut!