Underbara Veronica

2016Lördagen kunde klassas till kategorin Bättre dagar. Vi firade först Julia i stan med en asiatisk middag och trevligt sällskap. Sedan bar det av till ishallen för att äntligen få se underbara Veronica Maggio. Som jag hade väntat och som jag njöt. Hon är bara en så fin tjej, med en ännu finare sångröst. Och låttexter som går rakt in i hjärtat på det. 
Det enda dåliga var slutet. Kändes som om hon slutade mitt i. Själva konserten tog bara en och en halv timme fast den var beräknad att ta tre. Det blev jag faktiskt lite besviken på.

Dock fick vi fortsätta roa oss och åkte direkt därifrån in till centrum och ställde oss i kön till baren. Där slog vi klackarna i taket och bokstavligt dansade loss hela natten. En mycket trevlig kväll alltså. Detta gör vi om, eller hur?

Första och sista bilden lånade av Emma och mittersta bilden är en mingelbild som radio x3m tog på oss lånad från deras hemsida.


Oktober

2016 
 
Oj så jag längtat till denna månad! Ni kan inte ens föreställa er hur skönt det är att få lämna september bakom sig. Inte för att september är en dålig månad men för all den skolstressen som äntligen försvinner för en stund. Hela förra månaden kretsade runt studentskrivningarna som började. Som att det inte var tillräckligt kom proveckan på köpet direkt efter. Men nu, mina vänner, är det äntligen över och jag kan börja leva livet igen.
 
Att leva livet för mig betyder bl.a.
- att införskaffa gymkort och börja träna ordentligt igen, 
- gå på två konserter inom en vecka, nämligen Veronica Maggios på lördag och Passengers på tisdag,
- kunna tänka: "Nu behöver jag inte göra någonting om jag inte vill" istället för att ha dåligt samvete för att inte plugga,
- åka på spontana äventyr,
- blogga,
- fixa ihop filmer från sommaren som jag filmat med GoPro:n,
- och alltning annat man inte haft tid för under den kommande månaden.