Anmäld

2015Idag anmälde vi oss till det omtalade halvmaratonet. Valet föll på Helsinki half marathon som lär innehålla en hel del annan happening också. Är riktigt taggad på att träna så att jag klarar min idealtid nu när man vet att det kommer att hända påriktikt!
 
 


Österrike del 2

2015Det blev en tidig start på dagen med väckning redan kl. 7:00. Efter ett morgonmål på hotellet bar det iväg till busshållplatsen. Därifrån tog skidbussen iväg till Hintertux, en glaciär som hör till Tux skidområde. Vi träffade resten av gänget nere vid kabinen som sedan tog oss upp till högsta toppen i hela Tux. 3250 m över havsytan var det. Det var nog redan såpass högt upp att luften började kännas tunnare än vanligt. Men oj vilken utsikt det var därifrån! Vita bergstoppar och ljusblå himmel så lågnt ögat kunde nå! Vi skidade i det område resten av dagen. Långa, breda pister i perfekt skick. Då kan man inte annat än njuta! När det började närma sig kväll åkte vi tillbaka till vår egen by och senare blev det dags för middag i grannbyn. 
 
I väntan på skidbussen
Tre olika kabiner måste tas för att slippa upp till toppen
Ingen dålig utsikt
Och inte allt för dåliga backar heller...
Inte kunde man ens klaga på vädret!
På 3250 meters höjd
Tillbaka ner i byn
Dags för middag
 


Ultimate frisbee

2015Idag har jag inte alls varit i skolan utan jag har befunnit mig i idrottshallen där det ordnades skolmästerskap. Grenen var ultimate frisbee. Jag tror att jag har spelat det en till två gånger tidigare på jumppan haha, men såklart ställde jag upp i laget ändå. Hade inte så höga förväntningar på vårt spelande men till min förvåning slutade det med att vi var i finalen. Som dock tråkigt nog fick ett lite sämre resultat som jag inte behöver nämna. Men det riktigt kul att vara med så jag är nöjd i alla fall! Och inte kan man ju vara missnäjd med ett silver i bagaget ;)
 
Bilden är lånad från Oscus instagram