Vackra vinter

2015 
 
 Åååh vad vintern kan vara vacker ibland! Synd att den här vintern varit så omväxlande. Just som det har kommit lite snö har det blivit varmt och det har smält bort igen. De här bilderna är tagna någon gång under jullovet. Jag hoppas att den ännu skulle hinna först bli ordentligt kallt, typ minus 5-10 och sedan komma riktigt mycket snö. För jag älskar verkligen vintern när det är en riktig vinter. Om det är en vinter med slask får det lika gärna bli sommar direkt. För att skida, skrinna och åka pulka hör ju till en av de roligare saker att göra. Jag har nog barnasinnet kvar på den punkten.
 


Yes!

2015 
Det är fredag idag och provveckan är avklarad! Oj öde vad jag har pluggat och kämpat på hela veckan. Min hjärna är helt överansträngd och allt är bara som en stor deg där inne. Men nu får jag min belöning. Ett helt veckoslut med inget skolarbete över huvudtaget. Ska verkligen bli skönt att hjärnan inte behöver gå på fullvarv hela tiden! Yes, nu kan jag äntligen ta ett välförtjänt veckoslut och bara koppla av och göra det jag känner för.
 
Ha ett bra veckoslut allihopa!


En ledig dag mitt i veckan

2015 
Dagens frukost bestånde av två rågbröd med leverkorv, avocado och minitomater, en skål med blåbärsyoughurt och banan och ett glas mjölk.
 
Det som är bra med provveckor är att om man har tur kan det hända att man får en dag ledigt. Så är det för mig idag. Dock får jag inte hitta på vad jag vill utan ska ta och läsa på både matta, hissa och psykka hela dagen. Kul. Nu ska jag återgå till mina studier. Hejdå!