Idag åker vi!

2015Idag sätter jag och Ida oss på tåget till Vasa där vi ska träffa några kompisar och gå ut och fira Idas födelsedag på någon mysig restaurang. Det ska bli så kul att träffa dem igen och få tala ikapp allt vi missat sen sist!
 
Sedan har vi lyxen att få sova över hos vår kära vän Fanny för att sedan nästa morgon ta oss till hamnen. Där möter vi upp ett gäng människor som vi ska ta och åka med till Sverige.
 
Det som väntar oss är alltså en resa för ungdomar där vi inom loppet av fyra dagar ska leva på naturens villkor och det som är resans höjdpunkt: klättra i berg. Samtidigt är det som en liten överlevnadskurs då vi inte kommer ha tillgång till någon elektricitet eller rinnande vatten. Dessutom sover vi i tält med endast en 1 cm tjock madrass som underlag. Ska bli riktigt spännande då jag aldrig gjort något liknande tidigare. Även om det är klättringen som är själva utmaningen är jag faktiskt mer nervös över hur jag ska klara mig utan dush på fyra dagar! Men sånt är väl bara nyttigt att lära sig, man vet ju aldring då kunskaper som dessa kan komma till användning ;)
 
 Det betyder alltså lite annorlunda vappenfirande för mig i år, men jag hoppas att det blir minst lika bra som det skulle bli på det traditionella viset :)
 
En bild på Nora, mig och Ida i klättringsutrustning från förra sommaren.
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?