Julen 2014

2014



Julaftonsmorgonen började med att jag steg upp ganska tidigt för att fixa det sista förrän jag skulle iväg till ett åldringshem och sjunga. Det känns alltid bra då man vet att man gör något som gör någon annan glad. Och dessutom fick man ju själv också lite julstämning på köpet. 
Sedan kom jag bara snabbt hem en sväng för sen bar det igen vidare till den traditionella julgröten hos mofa där hela mammas släkt var samlad som vanligt. 
Efter det åkte vi vidare till kyrkan för att gå på julbön och samtidigt sätta ljus på gravarna.
Därefter var det dags att styra hemåt igen där det började dofta julmat i hela huset. Men då fick vi ett litet tråkigt besked. Vi fick höra att famo och fafa hade kört av vägen. Som tur var ingen skadad men båda två var förstås skärrade. Julmaten fick vänta en stund medan bilen lyftes upp av en bärningsbil. Till sist blev det ändå dags för god julmat. Vi åt så att vi blev alldeles övermätta.
När vi hade vilat en stund på maten hade julgubben varit förbi och lämnat julklappar på vinden. Då blev det julklappsutdelning för hela slanten.
Sedan blev så småningom dags för lite efterrätt. Och plötsligt var klockan så mycket att det var dags för famo och fafa att knalla hemåt och för oss att mysa lite ännu innan vi kröp ner i säng
.
 
 
 
 
 
 
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?